Høj kvalitets opdræt af Langhårs Collie & Borzoi til familier og udstilling

REGNBUEBROEN

Lige inden man når himlen, ligger der et sted der hedder regnbuebroen, Hvis et dyr har været specielt knyttet til en hernede, når det dør – vil dyret stoppe ved regnbuebroen. Her er der enge og bakker hvor alle vore specielle venner kan løbe og lege sammen. Der er masser af vand, mad og solskin og vore venner har det varmt og dejligt. Alle de dyr der har været syge og gamle har nu fået deres helbred og kræfter tilbage, de der er sårede og lemlæstede er helet og stærke igen, ganske som vi husker dem i vore minder om gamle dage, dyrene er glade og tilfredse, de mangler kun en enkelt lille ting. De savner en der betød meget for dem, en de var nød til at forlade.
De løber alle sammen og leger sammen som en stor flok – men der kommer en dag, hvor en af dem pludselig stopper op og stirrer mod horisonten. Øjnene er klare og intense og den ivrige lille krop begynder at skælve over det hele. Pludselig forlader den heldige flokken, og flyver næsten over det grønne græs, hurtigere og hurtigere går de små ben. Du er opdaget, du og din elskede ven mødes endelig igen. I klynger jer til hinanden i en glædestrålende genforening for aldrig at skulle skilles igen.
Glade kys regner ned over dit ansigt, dine hænder kan igen kærtegne det elskede hoved, og du kan endnu en gang se ind i de tillidsfulde øjne der tilhører dit kæledyr, der så længe har været forsvundet fra dit liv, men aldrig fra dit HJERTE.
Nu kan i sammen krydse regnbuebroen!!!!

De Langhårede


Poulsgaards Si-Si Silver Dream

Poulsgaards Something Special

Poulsgaards Tequila Dreaming Girl

Si-Si’s Next Stop Show Time

Johenna In Double Fantasy

Si-Si’s Special Mixture

Si-Si’s Illuminated Diamond
Si-Si’s Icy Xanthippe In Blue
Si-Si’s Premier Dream In Blue

Si-Si’s She’s Not For Sale

Si-Si’s Ready For Showtime

DKCH & Int.CH & KLBCH Si-Si’s China Blue

Si-Si’s Polar Moonlight In The Ice

Si-Si’s Polar Moon Over The Arctic

Si-Si’s Only Wear Silk Stockings

Si-Si’s Long Kiss Goodnight

 

De Korthårede


Foxearth Faldo

Sunsweet Smooth Operation

Poulsgaards Dream Regina


Poulsgaards Smooth Passion

Turella’s Anjuli

 

Vi mistede vores sidste Korthårede Collie i 2007 og har besluttet at koncentrere vores opdræt på de Langhårede Collies.

Hosted by Cobaka Media